Web uygulamasını deneyin. Artık web tarayıcınızda bulunan Photoshop ile yaratıcı vizyonunuzu hayata geçirebilirsiniz, indirmeye gerek yok.

Web uygulamasını deneyin. Artık web tarayıcınızda bulunan Photoshop ile yaratıcı vizyonunuzu hayata geçirebilirsiniz, indirmeye gerek yok.
Microsoft, Cortana’yı kaldırmasının ardından beta kullanıcılarına Copilot asistanı sundu, Windows 11 Copilot AI. Peki Windows içerisindeki yapay zeka destekli bu asistan nasıl kullanılır?
Google Bard, Türkçe dil desteğine kavuştu!
Google Bard, Google AI tarafından geliştirilen, büyük bir metin ve kod veri kümesi üzerinde eğitilmiş bir konuşma yapay zekası (AI) chatbot’tur. Bard, metin üretebilir, dilleri çevirebilir, farklı türde yaratıcı içerikler yazabilir ve sorularınızı bilgilendirici bir şekilde cevaplayabilir.
En yakın arkadaşınızın sesini klonlayabileceğiniz yapay zeka aracı geliştirdi. MEta’nın yeni yapay zeka aracı Voicebox.
FlexClip, metin, müzik, animasyonlar ve daha fazla efekt içeren videolar oluşturmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir çevrimiçi video düzenleyici ve video oluşturucudur. Video düzenleme becerisi gerekmez.
YouTube, yapay zeka desteğiyle dublaj işlerine yeni boyut kazandırıyor. Yapay zeka alanında gelişmeleri yakından takip eden YouTube, bir süredir üzerine çalıştığı yeni dublaj özelliğini kullanıma sundu. Şirket, içerik oluşturucuların AI kullanarak videolarını diğer dillere otomatik olarak kopyalamasına yardımcı olacak yeni bir aracı test ediyor, ilk etapta sadece İngilizce’den İspanyolca ve Portekizce’ye dublaj yapıldığını ancak yakın zamanda daha fazla dil seçeneği sunulacağını belirtildi.
Dropbox, Dash adını verdiği yapay zeka destekli yeni bir evrensel arama aracını tanıttı. Dropbox Dash, tüm araçlarınızı, içeriğinizi ve uygulamalarınızı tek bir arama çubuğunda birbirine bağlayan yapay zeka destekli evrensel bir arama aracı. Dropbox’un yapay zeka destekli arama motoru Dash, Google Workspace, Slack, Asana, Trello, Outlook, Salesforce, Airtable, JIRA ve daha fazlası gibi büyük platformlar için entegrasyon sunarak kullanıcıların ihtiyaç duydukları her şeyi tek bir yerde hızlı bir şekilde bulmalarına yardımcı oluyor.
ChatGPT ve BARD, Windows 10 ve 11 için aktivasyon anahtarları oluşturabiliyor. Bu keşfi Twitter kullanıcısı @immasiddtweets yaptı ve ChatGPT’ye Microsoft’un sırlarını vermesini sağladı.
Yapay zeka (AI) hızla 2023 yılının popüler gündem maddelerinden biri haline geldi. Bu, kullanıcıların Google Arama’daki “artificial intelligence”(yapay zeka) konusuna olan ilgisine baktığımızda açıkça görülüyor.
Dünyadaki ilk “yapay zeka yasası”, Avrupa Parlamentosu tarafından kabul edildi. Avrupa Parlamentosu, yapay zeka yasasına ilişkin ilk taslak metni kabul etti ve böylece, AB Komisyonu hem AP hem de üye ülkeler ile yasanın uygulanmasına ilişkin müzakerelere başlayabilecek.
İsviçreli gowago isimli araç satış firmasının reklam için sosyal medyada paylaştığı, otomobil markalarının yapay zeka ile hayvanlarla tasvir edildiği görselleri beğendim ve paylaşmak istedim.
Dünyanın en çok kullanılan tasarım ve fotoğraf düzenleme yazılımı olan Adove Photoshop’da Generative Fill aracı adeta bir devrim, bugüne kadar sadece Firefly bünyesinde sunulan Generative Fill / Yapay Zekâ Doldurma Tekniği özelliğini Photoshop’a getirdi.
Gmail mobil cihazlarda aramayı iyileştirmek için yapay zekayı kullandı. Yapay zekanın kullanılmadığı online bir uygulama nerdeyse kalmadı, Google’ın mail uygulaması Gmail için bazı yapay zeka geliştirmeleri geldi.
Dünyanın en çok kullanılan yapay zekâ uygulaması olan ChatGPT’nin iOS uygulaması Türkiye’deki kullanıcılara açıldı.
Microsoft’un kurucu ortağı Salı günü kendi blogunda, yakın gelecek ve yapay zekanın geleceği hakkındaki görüşlerini özetleyen yedi sayfalık bir makale yayınladı – “Yapay Zeka Çağı Başladı(The Age of AI has begun)“. AI geliştirmenin “mikroişlemcinin, kişisel bilgisayarın, internetin ve cep telefonunun yaratılması kadar temel bir şey” olduğunu yazdı.