Kategoriler
Genel

2021 en çok tıklanan siteler

Son verilere göre 2021 yılında en çok tıklanan web siteleri.

Dünyanın en değerli şirketleri sıralamasında son 10-15 yıldır en tepedeki şirketler malumunuz teknoloji şirketleri ve ağırlıklı olarak internet üzerinden hizmet veren şirketler. Dijital dönüşümle birlikte bunun çok doğru olduğu tüm araştırmalarda ortaya çıkıyor. Burada 2021 yılı içerisinde Mayıs ayına kadar en çok tıklanan/ziyaret edilen web sitelerini görebilirsiniz.

Digital Information World, Mayıs ayına kadar 2021 yılının en çok tıklanan siteleri raporunu yayımladı. Etkili bir internet kullanıcısıysanız veya bir şekilde bu alanla içli dışlıysanız az çok tahmin edebiliyorsunuzdur; listenin ilk 5’ini oluşturan web siteleri bu sene de değişmedi. Diğer taraftan Çin merkezli Baidu’nun Rusya menşeili arama motoru Yandex’i geçmesi dikkat çekti.

Verilerin kaynağı: https://www.similarweb.com/top-websites/

2020 Ekim ayı en çok ziyaret edilen siteler: Digital 2020 October Global Statshot Report açıklandı. Bu rapora göre kullanıcıların en sık ziyaret ettiği siteler belli oldu.
1993 yılından bu yana en popüler web siteleri: Yıllar geçtikçe en çok ziyaret edilen yani en popüler internet sitelerinin de sıralamada yerleri değişti, bazıları yok oldu yerlerine başkaları geldi.
Türkiye’de en çok tıklanan 100 site
Türkiyede Google’ın en sevdiği siteler