Kategoriler
Tech

2023 Apple Tasarım Ödülleri

2023 Apple Tasarım Ödülleri’nin kazananları duyuruldu.

Apple bu yılki Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda sınıfının en iyisi 12 uygulama ve oyunu onurlandırdığı yıllık Apple Tasarım Ödülleri’nin kazananlarını açıkladı.

2023 Apple Tasarım Ödülleri, Apple’ın her yıl düzenlediği WWDC konferansında duyurulan prestijli bir ödül programıdır. Bu ödüller, uygulama ve oyun tasarımında inovasyon, beceri, tasarım mükemmelliği ve teknik başarı gösteren geliştiricileri onurlandırmaktadır. Bu yılın kazananları arasında web sitesi oluşturma, dil öğrenme, uçuş takibi, nakış yapma gibi farklı alanlarda hizmet veren uygulamalar ve görsel olarak etkileyici, eğlenceli ve yaratıcı oyunlar bulunmaktadır. Bu yazıda, 2023 Apple Tasarım Ödülleri’nin kazananlarını ve öne çıkan özelliklerini tanıtacağız.

Apple Design Award winners announced
Apple Design Award winners announced – Apple Dev News

Apple bu yılki Dünya Geliştiriciler Konferansı’nda mükemmel tasarımlara sahip yaratıcı ve yenilikçi uygulamaları seçti. Şirket toplam altı farklı kategoride birer uygulama ve oyunu ödüllendirildi. Kazananların 36 finalist arasından seçildi. Kazanan uygulama ve oyunların listesi aşağıda.

2023 Apple Tasarım Ödülleri Kazananları:

Kapsayıcılık

Keyif ve Eğlence

Etkileşim

Sosyal Etki

Görseller ve Grafikler

İnovasyon

Apple Tasarım Ödülü kazananları alüminyumdan yapılmış küp şeklinde benzersiz bir ödüle sahip olacaklar.

Apple’ın Global Geliştirici İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Susan Prescott konuyla ilgili olarak “Uygulamalar ve oyunlar yaşama, çalışma ve oyun oynama biçimimizin ayrılmaz bir parçasını oluşturuyor. Apple olarak, inanılmaz yaratıcılıklarını ve tasarım mükemmelliğini uygulamalarına yansıtan olağanüstü geliştiricileri ödüllendirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.